YOUR EXPERIENCE - OUR PASSION

Hos Eastwind er vi dedikerede til windsurfing, kitesurfing, kajak, Stand Up Paddlesurfing og klippeklatring.
Vi har et intimt team af dedikerede udøvere, som alle har passion for vores aktiviteter.

 

 

 

 

International erfaring

Med international erfaring og passion for vandsport, åbnede Jonas Bagger Sørensen i 2009 Eastwind på Bornholm. Eastwind, har siden sat Bornholm på landkortet, som en af Danmarks sjoveste og bedste surf destinationer for begyndere og erfarne. Eastwind er idag Bornholms største vandsportscenter.

- Se Tv2Bornholm dokumentaren om opstarten af Eastwind

- Læs artiklen om Eastwinds historie i SurfNews og JP Australias hjemmeside

Danmarks bedste

Vi har samlet et meget passioneret instruktør-team, som vil elske at hjælpe dig eller dine næreste i gang med windsurfing, kitesurfing, Stand Up Paddle surfing og havkajak. Vi er stolte af, at vi har nogle af Danmarks profiler indenfor vores aktiviteter.


Sikre aktiviteter

Hos Eastwind tager vi højde for sikkerheden. Vores kurser er tilrettelagt, så vores kursister lærer om sikkerhed og ved hvad de skal gøre i en nødsteden situation. Alle vores instruktører gennemgået instruktørkurser til vores aktiviteter og du er forsikret mod uheld hos os. På Balka Strand har vi en redningsbåd til rådighed, såfremt der skulle blive behov for denne.

Kendt fra medierne

Kendt fra store medier Vores aktiviteter er anbefalet af store medier i Danmark og udlandet. Berlingske Tidende, BT, Femina, VG (Norge), Bornholms Tidende, Lorry (TV), TV2Bornholm (TV) , SurfNews , Verdens Gang (Norge) er nogle af de medier Eastwind der har omtalt Eastwind positivt

Balka Strand

Her tilbyder vi windsurfing, kitesurfing, Stand Up Paddlesurfing og havkajak

Åbent fra d. 4 juli til 1. september 2022

Mandag - søndag 9.30-17.30


Hammerhavn

Herfra tilbydes guidede kajakture, Stand Up Paddlesurf ture.

Åbent fra d. 7 juli. til d. 1. september 2021
Åbningstiden afhænger af vind og vejr